Graafinen suunnittelu

Yrityksesi arvo ja myynti nousee hyvien suunnittelijoiden kanssa.

Meillä on vahva visuaalinen kuvan ja tekstin osaaminen, joten loihdimme monimutkaisestakin helposti ymmärrrettävää. Hyvällä graafisella suunnittelulla on aina vaikutusvoimaa! Me pystymme toteuttamaan projektit tehokkaasti ja tyytyväisyystakuulla, unohtamatta wow-efektiä! Photoshopin lisäksi paletistamme löytyy kuvituksia varten myös perinteiset pensselit ja aito kädentaito.
Yrityksesi arvo nousee hyvien graafisten suunnittelijoiden käsissä
Aloita yrityksesi brändin rakentaminen yhdessä ammattilaisten kanssa

BRÄNDÄYSPAKETIT

Aloita yrityksesi brändin rakentaminen yhdessä ammattilaisten kanssa.

Oletko aloittamassa uutta yritystä? Valitse uusille yrityksille räätälöidyistä Tahti-, Puhti- ja Teho-brändäyspaketeistamme sinulle sopivin, ja aloita yrityksesi brändin rakentaminen yhdessä ammattilaisten kanssa. Katso tästä pakettien sisällöt.
PJG:ltä saat kaikki ratkaisut saman katon alta!

Verkkosivut

Toteutamme verkkosivut yrityksen kohderyhmää ajatellen.

Halu ymmärtää asiakkaamme palveluja on suunnittelumme lähtökohta. Toteutamme myyvät ja selkeät verkkosivut, huolehdimme niiden ajantasaisuudesta sekä seuraamme kävijäliikennettä. Suunnitelemamme sivut toimivat sulavasti myös mobiilissa, eivätkä jää hakukoneilta huomaamatta. Ymmärrämme myös päivän sanat nettimarkkinointi ja some.
Suunnittelemme verkkosivut aina asiakkaidemme asiakkaiden tarpeisiin

kaikki ratkaisut saman katon alta.

Meiltä saat kaikki valokuvauspalvelut tuotekuvauksesta henkilökuvauksiin

Valokuvaus

Yksi hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat tavallista.

Hyvä kuva ideoidaan, suunnitellaan ja toteutetaan. Olemme tehneet kuvauksia toimiston takapihalta aina Sveitsin alpeille asti. PJG:llä on myös oma tuotantostudio Eurassa, jossa toteutamme vuosien kokemuksella niin tuote- kuin henkilökuvauksetkin. Katso työnäytteitä allaolevasta näyteikkunalinkistä tai
katso täältä lisää valokuvakokonaisuuksista.

Videotuotanto

Videotuotannot ideasta valkokankaalle.

Videon avulla monimutkainenkin asia on mahdollista viestiä ymmärrettävästi. Olemme kuvanneet kaikkea kirjaimellisesti maan ja taivaan väliltä, aina yritysten infovideoista musiikkivideoihin. Myös jälkituotantomme on huippuluokkaa myös 4K-laadullla, ja videoihin on mahdollista upottaa esimerkiksi 3D-grafiikkaa. Cinemagraph ja TimeLapse-videot onnistuvat myös. Videot parantavat myös yrityksesi hakukonenäkyvyyttä.
Toteutamme videot aina videosta valkokankaalle asti
Jos tarvitset vain pienen erän esitteitä, digipaino on edullinen ja nopea ratkaisu

Pieni Digipaino

Tässä säästät helposti puolet.

Jos tarvitset vain pienen erän esitteitä, digipainon edut ovat selkeät. Digipainossa ei ole aloituskustannuksia, minkä vuoksi painokulut ovat huomattavan edulliset. Meiltä saat nopeasti A4-kokoiset nidotut painotuotteet asiakaslehdistä hinnastoihin ja käyttöohjeisiin.

YKSI HYVÄ KUVA KERTOO ENEMMÄN
KUIN TUHAT TAVALLISTA.